Over Ons

Welkom bij VRheadsetwinkel.nl en leuk dat je op onze site terecht bent gekomen. Wij streven ernaar om het belangrijkste platform voor VR-brillen, VR-headsets, VR-apps en accessoires te worden in Nederland. In onze uitgebreide collectie vind je een wijde range met VR producten zodat we jou altijd de juiste producten kunnen bieden. Daarnaast streven wij ernaar om jou de allernieuwste producten tegen de laagste prijzen aan te bieden. En tot slot informeren we je over het laatste nieuws uit de Vitual Reality wereld. Zelf zijn we helemaal verzot van de “nieuwe” techniek en besteden menig vrij uurtje al spelend met onze VR Brillen en VR headsets.

Het nerd-gehalte in ons team is hoog en we zijn dan ook bijzonder geïnteresseerd in de laatste elektronische snufjes en gadgets. Zo gek dat we besloten hebben om al deze informatie en interesses met jou te delen. Want wij zijn er van overtuigd dat de Virtual Reality wereld nog in de kinderschoenen staat en er nog veel spectaculaire ontwikkelingen zullen volgen in de nabije toekomst en de komende jaren.

Wat doet VRheadsetwinkel.nl en wat beloven wij

Zoals in de alinea hierboven beschreven volgen wij de VR technologie met passie. Wereldwijd worden er beurzen bezocht en zijn we op zoek naar goede leveranciers cq producten. Hiermee lopen we voorop en specialiseren ons meer en meer op dit vakgebied.  Daarnaast willen wij al deze producten aanbieden tegen de beste prijs mogelijk.

Hoe doen we dat?

Om de beste prijzen te kunnen aanbieden speuren wij dagelijks het internet af. Wij hebben in bol.com een belangrijke en betrouwbare partner gevonden die bovendien razendsnel levert. Ook het eventueel retourneren van producten gaat heel eenvoudig bij bol.com. Daarmee zijn zij onze belangrijkste partner geworden. Een mooie deal; wij verrichten het speurwerk voor je en bol.com de afhandeling, eenvoudiger en makkelijker kunnen wij het niet maken voor je.

Contact Informatie:

VRheadsetwinkel.nl
Markt 16
6681 AE Bemmel
info@vrheadsetwinkel.nl