Top 10 beste VR apps in 2017

We hebben veel apps getest voor VR-brillen en hebben voor 2017 een Top 10 van de beste apps op de markt gemaakt. We leiden je rond door de wereld van de beste 360 videoapparaten en 3D-games. Er zijn veel VR apps en het aanbod is een beetje groter voor Android smartphones dan voor iPhone. Echter, er is toch een zeer goede selectie voor de iPhone.

Google Street View

Google Street View in 360 graden Google Street View is niets minder dan ‘App-mazing’! Eigenlijk is het net als wanneer je op de computer een locatie zoekt. Als je de gewenste locatie dan gevonden hebt en je kijkt om je heen dan lijkt het door het 360 graden effect gewoon of dat je er zelf staat! Ben je klaar om de Aarde te verkennen?

“Google Street View” is gratis in de App Store en Play Store.

Download de app voor Android hier

YouTube

Bekijk 360 graden VR video's op YouTubeHet verdient de aanbeveling dat je de nieuwste versie van YouTube op je smartphone installeert. Via het zoekfunctie in de YouTube-app kunt je # 360 video en de beste en coolste 360 graden video’s vinden.

“YouTube” is gratis in de App Store en Play Store.

Download de app voor Android hier

DinoTrek VR

DinoTrek VR app spel voor Android & iOSWil je ‘face to face’ met een Tyrannosaurus Rex? DinoTrek VR brengt je terug naar het dinosaurus tijdperk. Je loopt rond tussen de dinosaurussen en beleeft ze zoals ze waren voordat ze stierven. Je ziet ze eten, slapen en zelfs vechten. Zeer mooie en complete app die je minstens één keer moet proberen.

“DinoTrek VR” kost $ 13 in de App Store en is gratis in de Play Store.

Sisters

Sisters horror VR spel voor VR brillen“Sisters” is een Virtual Reality spoken spel: Tijdens een heftige storm ben je ‘alleen’ in een spookhuis. Je moet erachter zien te komen wat er gebeurd is met de zusters die ooit in het paleis woonden, en of er’iemand’ of ‘iets’ is als je daar rondloopt. Durf je jouw ogen open te houden terwijl je het spel speelt?

“Sisters” is gratis in de App Store en Play Store.

Discovery VR

Discovery VR natuurervaringenDiscovery heeft een gewaagde VR app gemaakt waar je Mythbusters, Wildlife en nog veel meer kunt zien. Het is vol met documentaires, korte natuurfilms enzovoort. Een heerlijke ‘back to nature app’.

“Discovery VR” is gratis in de App Store en Play Store.

Fractal Combat X

FracTal Combat X VR spel voor iOS & AndroidBursting action 3D fighting game. Je controleert je eigen battleship en moet natuurlijk zo vaak en zoveel mogelijk schieten. De graphics en de volledige set-up zijn een van 5 sterren plezier kwaliteit en je raakt bijna buiten adem van alle actie!

“Fractal Combat X” is gratis in de App Store en Play Store.

Download de app voor Android hier

Romans From Mars 360

Romans From Mars VR spel voor iOS & AndroidJe bent een Romeinse soldaat en met je armbrush moet je je kasteel tegen een leger van Mars verdedigen. Je kunt jouw wapen upgraden en uw vijanden komen wanneer je het het minst verwacht, waardoor het spel leuk en spannend is en niet minder dan verslavend.

“Romans From Mars 360” is gratis in de App Store en Play Store.

Download de app voor Android hier

Roller Coaster VR

VR Roller Coaster app voor VR brillenIn het bezit van een VR-bril, dan moet u ook een roller coaster proberen! We beloven dat het een leuke ervaring zal zijn en “Roller Coaster VR” heeft het goed gedaan! Ga bergaf door het prachtige exotische landschap in de wildste roller coaster. Hou je vast!

“Roller Coaster VR” is gratis in de App Store.

Download de app voor Android hier

Lamper VR: Firefly Rescue

Lamper VR Firefly VR app voor iOS & AndroidU bent een kleine lampje – een klein vuurvliegje in een grote en gevaarlijke wereld. De enge spin heeft je vuurvlieg vriendjes ontvoerd. Wees snel om ze te redden met bijvoorbeeld een kikker en geniet van een kleurrijke wereld die in hoge kwaliteit is gemaakt. Een spannende en grafische spel, dat zowel voor kinderen als volwassenen kan worden gespeeld. 
“Lamper VR: Firefly Rescue” is gratis in de App Store en Play Store.

Download de app voor Android hier

Incell VR

Inceel VR spel voor iOS & AndroidIn dit spel wordt je ingekrimpt tot een microscopische cel die in je lichaam is gegaan en je moet de mens beschermen tegen virussen en andere gevaarlijke elementen. Spelet is een goede mix van actie, racing, strategie en wetenschap. Het is behoorlijk onderhouden en leerzaam.
“Incell VR” kost $ 13 in de App Store en is gratis in de Play Store.

Download de app voor Android hier