Virtual Reality en uw bedrijf

Virtual Reality til virksomheder & andet erhvervVirtual Reality is een nieuwe technologie die voor zichzelf een plaats heeft veroverd. Terwijl de techniek al een aantal jaar bestaat is de grote doorbraak gekomen sinds dat de VR -brillen en accessoires betaalbaar zijn gemaakt. Iedereen kan zich een VR bril of VR headset veroorloven. Dat wil niet zeggen dat de producten alleen op de particuliere markt verkocht worden. Zakelijke aankopen mogen zeker niet onderschat worden. Veel bedrijven profiteren ook al van de Virtual Reality mogelijkheden. Die arbeidsprocessen kunnen stroomlijnen en de banden tussen werknemers worden versterkt .

Het coachen en trainen van uw medewerkers wordt met VR veel leuker. Voor u en voor uw personeel. Weg met die saaie langdradige cursussen.  Want wie zegt dat leren saai en eentonig is heeft nog nooit een programma in Virtuele Reality gehad. VR is niet alleen gecreëerd om op de bank films te kijken of een spel te spelen. De nieuwe mogelijkheden die Virtual Reality biedt maakt leren leuker en uitdagender.  Door het gebruik van VR-brillen  worden de zintuigen en mindset van het personeel beter gestimuleerd.  Wees innovatief en laat uw medewerkers zien welke werelden geopend worden door middel van deze technologie.  

Wij bieden VR oplossingen voor grote en kleine bedrijven, zodat u onmiddellijk aan de slag kunt met het verkennen van Virtual Reality. Neem een kijkje in ons assortiment en vindt de passende bril voor uw bedrijf. 

Virtual Reality is voor iedereen

Of u nu in een creatieve industrie, in de geneeskunde of met bouwkunde en architectuur werkt, de Virtual Reality een perfecte match. Virtual Reality is in veel opzichten een veelzijdige technologie die is afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen van de betreffende branche.

VR-brillen creëren aandacht

In de creatieve of ook wel grafische industrie worden de Virtual Reality brillen vaak gebruikt wanneer het nodig is om grafische elementen van dichtbij te bekijken. Het is ook als een krachtig hulpmiddel te gebruiken wanneer u en/of de markt bepaalde dingen of producten wilt communiceren. VR-brillen creëren bewustzijn en interesse, en er zijn eindeloze mogelijkheden voor hoe VR-brillen gebruikt kan worden in deze industrie. Uw verbeelding zijn de grenzen van alle mogelijkheden.

De bouwnijverheid is onder reconstructie

In de bouwsector worden steeds meer gedigitaliseerd. Dat maakt het makkelijker om gesjoemel van het vakmanschap te voorkomen. Virtual Reality maakt het mogelijk om personeel op de juiste manier te trainen. Processen kunnen “live” worden geleerd totdat alles beheerst wordt. Daarnaast biedt het mogelijkheden om je klanten op een unieke wijze kennis te laten maken met materialen en bouwwerken.

Verbeter communicatie

Bij Facebook kunnen we over niet al te lange tijd gebruik maken van geanimeerde karakters die contact met elkaar maken. Dit kan de samenwerking tussen uw medewerkers op verschillende locaties over de hele wereld te versterken. Het zal daarom binnenkort mogelijk zijn om uw werknemers en zakelijke partners vanuit de hele wereld  te ontmoeten in een virtuele wereld. U zult in staat zijn om te bewegen en praten met elkaar met behulp van geanimeerde karakters in een 360 graden virtuele omgeving.  (Bekijk Mark Zuckerbergs presentatie)

Van Virtual Reality kan uw bedrijf profiteren op veel manieren. Zowel interne als externe taken kunnen nieuwe workflows en routines met behulp van Virtual Reality krijgen. Geef uw medewerkers de mogelijkheid om de nieuwe technologie te ervaren en begin met het uitdagen van de manier waarop ze leren. Uw medewerkers worden meer gestimuleerd door het uitnodigen van nieuwe technologieën binnen uw bedrijf. Tegelijkertijd straalt het bedrijf naar buiten toe dat u een innovatieve ondernemer bent die niet bang is om nieuwe technieken uit te proberen.

Beloon uw medewerkers en maakt het leren en ontwikkelen uitdagend en leuk.

Neem contact met ons op voor meer informatie en aanbiedingen voor VR-producten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen Virtual Reality voor uw bedrijf, school, opleidingscentra  of soortgelijke bedijven? Neem dan nu contact met ons op en we reageren razendsnel.